Tavisalontie 191 58200 KERIMÄKI 0500 174 018 info@maansiirtorasanen.fi

Palvelut » Maansiirto

Maansiirto Savonlinnan seutu

Maansiirtotyöt ja maa-aineskuljetukset lähikunnissa

Maanrakennus- ja maansiirtotyöt kannattaa teettää osaavalla ammattilaisella. Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on kokenut maanrakennusalan perheyritys Kerimäeltä. Meiltä saat kaikki alan palvelut luotettavasti ja laadukkaasti toteutettuina. Toimialuettamme ovat pääasiassa Savonlinna ja sen lähikunnat, missä palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä julkista sektoria.

Mukana kaikenkokoisissa urakoissa

Otamme mielellämme vastaan niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hoidamme maansiirrot, maanrakennustyöt sekä maa-aineskuljetukset sujuvasti ja tehokkaasti kaikenkokoisissa kohteissa. Osaavan työvoiman ja nykyaikaisen kaluston voimin tarjoamme suorituskykyä ja toimitusvarmuutta haastaviinkin urakoihin. Yrityksessämme työskentelee 2-3 työntekijää, joiden lisäksi palkkaamme muita erityisosaajia projektin ja tilanteen mukaan. Toimimme yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja käytettävissämme on laaja yhteistyökumppanien verkosto.

Miksi valitsisit juuri meidät?

Yrityksemme tunnetaan Savonlinnan seudulla luotettavana toimijana, jonka ammattitaito perustuu usean vuosikymmenen kokemukseen. Toimintamme perustuu täsmällisyyteen: hoidamme asiat sovitusti, aikatauluja ja sopimuksia noudattaen.  Palvelumme on joustavaa ja työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan. Olemme pitäneet hintamme kohtuullisina, alan normaalin hintatason mukaisina, mikä tekee meistä kilpailukykyisen maansiirto- ja maanrakennusalan toimijan.

Maa-aineskuljetukset luotettavasti

Maansiirto- ja maanrakennustöiden lisäksi palveluihimme kuuluvat maa-aineskuljetukset. Kuljetamme maa-ainekset suoraan työmaille kasettiautolla, jossa on avolava. Meiltä saat sepelit, mullat ja muut maa-ainekset työmaallesi silloin, kun niitä tarvitaan, eivätkä rakennustyöt viivästy odottelun takia.

Maansiirtotyöt kaikille asiakkaille

Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu toimijoita laidasta laitaan. Tarjoamme palveluitamme niin yksityisille asiakkaille, eri alojen yrityksille kuin julkiselle sektorille. Esimerkiksi kunnat ja kaupungit, vesilaitokset sekä metsäyhtiöt ovat olleet asiakkaitamme vuosien varrella. Räätälöimme palveluidemme sisällön aina asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi ja toteutamme urakat sovitussa laajuudessa. Olemme ketterä ja joustava toimija, joka taipuu nopeasti kunkin projektin vaatimuksiin. Hyvin tehty työ on käyntikorttimme, ja siksi hoidamme aina kaikki maansiirtotyöt ja maa-aineskuljetukset laadusta tinkimättä. Paras palaute työstämme on tyytyväinen asiakas, joten haluamme panostaa toimivaan asiakaspalveluun.

Kysy lisää maansiirto- ja maanrakennustöistä

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on varma valinta kaikenlaisiin rakennusprojekteihin Savonlinnan seudulla. Meiltä saat laadukasta palvelua pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme myös kaivutöitä ja tarjoamme muita palveluita.