Kokemuksen varma ote. Soita meille: 0500 174 018.

Kaivuutyöt Savonlinnan seudulla

Maansiirto ja Raivaus Räsänen suorittaa kaivuutyöt kaikenkokoisiin kohteisiin. Meiltä löytyy kaivuutöihin paljon erilaisia kouria ja kauhoja aina kohteen tarpeiden mukaan. Palvelemme niin yksityisiä rakentajia, kuntia, taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä kuin muitakin yrityksiä. Toimimme Savonlinnassa ja lähikunnissa.

Kaivuupalveluitamme mm.

  • Rakennusten pohjatyöt
  • Pihojen ja alueiden teko
  • Ruoppaus
  • Vesikaivot
  • Maisemointi

Talojen ja rakennusten pohjatyöt

Talon pohjatöiden tekoon kannattaa aina valita kokenut maanrakennusliike, sillä huonoja perustuksia on hankala korjata jälkikäteen. Kaivamme talonpohjat ammattitaitoisesti. Kokokemusta on kertynyt vuosien varrella useista kohteista Savonlinnan seudulla. Kauttamme saat tarvittaessa työmaalle myös maa-ainekset kilpailukykyisin hinnoin.

Vesikaivot ja ojitukset

Kaivamme vesikaivojen paikat, ojitukset ja salaojat niin omakotirakentajille kuin kunnille ja yrityksille. Toimiva ojitus pitää maan kuivana ja ohjaa vedet tehokkaasti pois.

Ruoppaus

Ruoppaamalla veden syvyyttä voidaan lisätä, jolloin rannasta saadaan uimis- tai veneilykelpoinen. Ruoppaus voidaan tehdä mahdollisuuksien mukaan joko maalta käsin tai veden päältä. Tyypillisiä kohteita ovat rannat, uimalammet sekä isommat ojat ja joet, joissa ruoppauskalustolla tehdään usein perkuutöitä.

Maisemointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista maisemointipalvelua. Maisemoinnissa kohteitamme ovat mm. metsäiset autotiet, mökkitiet ja pihat. Maisemointiin voi kuulua esimerkiksi maa- ja vesirakentamista. Kysy lisää!

Infrarakentaminen

Hallitsemme ammattitaitoisesti suuremmatkin kokonaisuudet. Rakennamme ja kunnostamme tieverkkoja. Myös pohjarakentaminen, ratarakentaminen sekä kiviainesten toimitus onnistuu mutkattomasti kauttamme.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoitus!

Kerro meille, millaisia kaivuutöitä tarvitset. Tulemme mielellämme kartoituskäynnille paikan päälle. Toimimme pääasiassa Savonlinnassa ja lähiseudulla. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.