Tavisalontie 191 58200 KERIMÄKI 0500 174 018 info@maansiirtorasanen.fi

Palvelut » Kaivutyöt

Kaivutyöt Savonlinnan seudulla

Kaivinkonetyöt kattavasti lähikunnissa

Kaivutyöt luovat perustan seuraaville työvaiheille. Kun ne on tehty hyvin, on vaivattomampaa jatkaa eteenpäin ja lopputuloksesta tulee onnistunut. Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on pitkään alalla toiminut perheyritys Kerimäeltä. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Savonlinnan seudulla ja lähialueilla.

Mukana pienissä ja suurissa projekteissa

Teemme kaivutyöt kaikenkokoisissa kohteissa asiakkaan tarpeita kuunnellen. Olipa kyseessä pieni tai suuri urakka, me hoidamme sen ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka. Valitsemme jokaiseen kohteeseen aina sopivimmat menetelmät ja kaluston, jolloin kaivinkonetyöt etenevät jouhevasti ja valmistuvat sovitussa aikataulussa. Toteutamme kaikenlaiset projektit vuosikymmenien kokemuksella, laadusta tinkimättä. Teemme monipuolisesti erilaisia kaivutöitä talojen pohjatöistä ruoppaukseen ja infrarakentamisesta maisemointiin.

Talojen pohjatyöt

Teemme talojen pohjatyöt huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kauhoja ja kouria kaikenlaisiin kohteisiin ja urakoihin. Saat kauttamme tarvittaessa myös maa-ainekset kilpailukykyiseen hintaan suoraan työmaalle toimitettuna.

Vesikaivot ja omakotitalon salaojitus

Toimiva ojitus ohjaa vedet pois tehokkaasti ja pitää maan kuivana. Omakotitalon salaojitus suojaa talon rakenteita ja perustuksia kosteudelta. Kaivamme ojitukset, salaojat sekä vesikaivojen paikat niin omakotirakentajille kuin kunnille ja yrityksille.

Ruoppaus

Veden syvyyttä ruoppaamalla rannasta saadaan uinti- ja veneilykelpoinen. Ruoppaus on mahdollista tehdä joko maalta käsin tai osittain vedestä.

Maisemointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista maisemointipalvelua, johon voi sisältyä esimerkiksi maa- ja vesirakentamista. Rakennamme muun muassa pihat, mökkitiet sekä metsä autotiet. Esimerkiksi tonttipuuston käsittely ja oksiston poisto avaa maisemaa ja tekee siitä valoisamman, miellyttävämmän sekä turvallisemman.

Infrarakentaminen

Infrarakentamiseen kuuluvat esimerkiksi tieverkkojen rakentaminen ja kunnostaminen, pohjarakentaminen,  sekä kiviainesten toimitus. Hallitsemme ammattitaitoisesti suuretkin kokonaisuudet.

Miksi tilaisit kaivinkonetyöt juuri meiltä?

Hoidamme kaikki kaivutyöt luotettavasti ja täsmällisesti sopimuksen mukaan. Pitkä, vuosikymmenien kokemus takaa vahvan alan asiantuntemuksen sekä laadukkaan työnjäljen. Työskentelemme joustavasti, arkipäivien lisäksi tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hintamme ovat kohtuulliset, alan normaalin hintatason mukaiset, mikä tekee meistä kilpailukykyisen toimijan alallamme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita, joihin pyrimme aina löytämään parhaiten sopivat toteutustavat.

Kysy lisää kaivutöistä

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on varma valinta kaikenlaisiin kaivutöihin Savonlinnan seudulla. Meiltä saat laadukasta kaivinkonepalvelua pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Hoidamme myös maansiirrot ja maa-aineskuljetukset sekä tarjoamme kattavan valikoiman muita palveluita.