Tavisalontie 191 58200 KERIMÄKI 0500 174 018 info@maansiirtorasanen.fi

Palvelut » Kaivinkoneurakointi

Kaikenkattavat kaivinkoneurakoinnit Savonlinnassa

Meille on kertynyt vuosien kokemus kaivinkoneurakoinneista Savonlinnan seudulla sekä erilaisissa projekteissa. Tärkeintä meillä Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy:lla on tyytyväiset asiakkaat. Uskomme, että asiakkaidemme tyytyväisyys saavutetaan tarjoamalla aina henkilökohtaista palvelua, jossa asiakas asetetaan ensimmäiselle sijalle. Tämä tarkoittaa meidän puolelta joustavuutta asiakkaan aikataulussa ja toiveissa sekä alan parhainta ammattitaitoa meidän kokeneilta työntekijöiltämme.


Kaivinkoneurakoinnit

Asiakaskuntaamme kuuluu yksityiset-, yritys- sekä julkiset asiakkaat. Toteutamme muun muassa ruoppauksia, omakotitalojen ja pihojen salaojitusta sekä terassien pohjatöitä.

Ruoppaus

Joutuuko teidän rannalla kahlaamaan satoja metrejä päästäkseen uimaan tai onko venettä vaikea saada laituriin ilman, että moottori raahaa pohjaan kiinni? Meiltä saat asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen rannan ruoppauksen. Toteutamme kaikki suunnittelusta, viranomaisilmoituksiin sekä itse toteutuksen - kaikki helposti yhdestä paikasta!


Ruoppauksessa vähennetään rannoille kertynyttä maa-ainesta ja se on normaali toimenpide rantojen kunnossapidossa. Ruoppaamalla pohjaa, saadaan pohjaa syvemmäksi ja täten veteen enemmän syvyyttä, joten esimerkiksi uiminen ja veneily on helpompaa. Ruoppaus toteutetaan kaivureillamme joko maalta käsin tai osittain vedestä.


Omakotitalojen ja pihojen salaojitus

Salaojituksen tarkoituksena on ohjata sadevedet pois niin, että talon rakenteet pysyvät kuivina sekä estää pohjaveden nousun perustuksien tasolle. Ojitukset on hyvin tärkeää tehdä ammattilaisen avulla saadakseen parhaan tuloksen ja säästyäkseen vesivahingoilta. Oikein tehdyillä salaojituksilla pysyy piha ja perustukset kuivana kovinakin sadekausina. Toteutamme salaojituksia, ojituksia sekä vesikaivoja yksityisille sekä kunnallisille asiakkaille.


Terassin pohjatyöt

Onko teillä ollut jo pitkään toiveena unelmienne kesäterassi? Meiltä saat ammattitaitoisen avun terassin pohjatyöhön ja rakentamiseen. Valikoimastamme löytyy kaiken kokoisia kauhoja ja kouria, joten riippumatta sijainnista tai terassin koosta, löytyy meiltä kaikki tarvittava asiakkaan unelma terassia varten.


Laajat kuljetus- sekä kaivinkoneurakoinnit meiltä

Autamme asiakasta kaiken näköisissä kaivinkoneurakointi- maanrakennus- ja kuljetustehtävissä Savonlinnan seudulla. Oli kyseessä sitten maaaines- tai lavettikuljetukset tai kaivuutyöt - löydät meiltä varmasti asiantuntevaa palvelua jokaiseen tarpeeseen!

Ole meihin yhteydessä joko soittamalla, sähköpostitse tai täyttämällä lomake sivuillamme. Autamme mielellämme kaikenlaisissa asiakasta mietityttävissä asioissa!