Tavisalontie 191 58200 KERIMÄKI 0500 174 018 info@maansiirtorasanen.fi

Palvelut

Maansiirto ja kaivutyöt sekä muut palvelut Savonlinnassa

Maansiirto ja Raivaus Räsänen Oy on kokenut maanrakennus- ja maansiirtoalan yritys Kerimäeltä. Toimimme ensisijaisesti Savonlinnan ja sen lähikuntien alueella. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Meiltä saat niin maa-aineskuljetukset kuin kaivutyöt aina luotettavasti toteutettuina.

Palvelut

Ota yhteyttä ja kysy lisää maanrakennuspalveluista!

Kaivutyöt

Teemme kaivutyöt kaikenkokoisiin kohteisiin. Meiltä löytyy kaivutöihin paljon erilaisia kouria ja kauhoja, kohteen tarpeiden mukaan.

Talojen pohjatyöt

Kaivamme talonpohjat ammattitaidolla ja huolella. Kauttamme saat tarvittaessa työmaalle myös maa-ainekset kilpailukykyisin hinnoin.

Vesikaivot ja ojitukset

Toimiva ojitus on tärkeää ja se pitää maan kuivana sekä ohjaa vedet tehokkaasti pois.

Kaivamme vesikaivojen paikat, ojitukset ja salaojat niin omakotirakentajille kuin kunnille ja yrityksille.

Ruoppaus

Ruoppaamalla veden syvyyttä voidaan lisätä, jolloin rannasta saadaan uimis- tai veneilykelpoinen. Ruoppaus voidaan tehdä mahdollisuuksien mukaan joko maalta käsin tai veden päältä.

Maisemointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista maisemointipalvelua. Teemme mm. metsäiset autotiet, mökkitiet ja pihat. Maisemointiin voi kuulua esimerkiksi maa- ja vesirakentamista.

Infrarakentaminen

Hallitsemme ammattitaitoisesti suuremmatkin kokonaisuudet. Rakennamme ja kunnostamme tieverkkoja. Myös pohjarakentaminen, ratarakentaminen sekä kiviainesten toimitus onnistuu mutkattomasti kauttamme.

Maa-aineskuljetus

Maansiirto ja Raivaus Räsänen tekee maa-aineskuljetukset vankalla ammattitaitoilla. Kuljetamme maa-ainekset suoraan työmaille niin yksityisten talonrakentajien kuin rakennusliikkeiden tarpeisiin. Maa-ainekset kuljetamme kasettiautolla, jossa on avolava.

Hoidamme maa-aineskuljetukset joustavasti ja aina sovittujen aikataulujen mukaan. Näin saat sepelit, mullat ja muut maa-ainekset työmaallesi silloin, kun niitä tarvitaan, eivätkä rakennustyöt viivästy odottelun takia.

Lavettikuljetus Savonlinnan seudulla

Tarvitsetko apua työkoneen siirtoon? Hoidamme lavettikuljetukset luotettavasti ja huolella. Lavetin kanssa painavien koneiden siirrot onnistuvat turvallisesti paikasta toiseen. Teemme lavettikuljetuksia pääasiassa Savonlinnassa ja lähikuntien alueella.

Työkoneen siirto turvallisesti

Kuljetamme painavat koneet lavetilla turvallisesti sinne, missä ikinä niitä tarvitaan. Voimme kuljettaa esimerkiksi maanrakennuskoneita, kaivinkoneita, metsäkoneita ja maatalouskoneita. Kuljettajamme ovat alan rautaisia ammattilaisia, joilla on runsaasti kokemusta erilaisista lavettikuljetuksista.